תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/01/2012 | 17:52 | מאת: אור

שלום, האם יש תוספי תזונה הידועים בהצרת היקפים ? אם כן,אילו ? יש לציין שאני עוסקת בפעילו גופנית קבוצה וצורכת תזונה נכונה . כתוצאה מפעילות ספורטיבית,השרירים בירכיים גדלו באופן משמעותי!! אני מעוניינת לחזור להיקפי הגוף הקודם (לרדת במידת המכנסיים ) יש אנשים הרואים את הנושא כמיותר,אך אני מייחסת לו חשיבות רבה.

02/01/2012 | 19:58 | מאת: שני כרמי

אור שלום. אם הסיבה לעלייה בהיקפים היא העלאת מסת השריר, אני לא מכירה תוספי תזונה שיכולים לשנות זאת. ישנם תוספי תזונה שיכולים לתרום לבריאותם של אנשים העוסקים בספורט, ללא קשר להיקפי הגוף. נדמה לי שאת תרוויחי יותר מייעוץ ממדריך כושר טוב שיסייע לך בהשגת יעדי החיטוב שלך. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות