סלואו דרלין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/12/2011 | 13:26 | מאת: אלי

שלום,אני משתמש בסלואו דרלין 80מ"ג משנת 1985 כמענה ל 3 בעיות שנפתרו בצורה טובה!מיגרנה,לחץ דם, והאטת דופק (קצב לא סדיר בדופק גבוה)לאחרונה אין להשיג כדור זה ואני בבעיה חמורה,הרופאה שלי לא לוקחת אחריות,הפניה לקרדיולוג זה יותר מחודש ובינתיים אני בלי כדורים ובפחד גדול.האם יש כדור דומה ?יש להשיג 40 מ"ג רגיל או 160מ"ג סלואו האם אפשר לקחת 2 ביום של 40 או לפרק לשניים 160?אנא ממך עזרי לי ואל תשלחי אותי לרופא,שם כבר הייתי,אני בן 71,תודה

30/12/2011 | 15:18 | מאת: שני כרמי

אלי שלום. את זמינות התרופה- אבדוק לך ביום א' בשעות העבודה. אין כדור זהה. מעבר למינון אחר של דרלין, הוא אפשרות מקובלת, אך תצטרך לקבל לכך הוראה מפורשת מרופא. את הכמוסות של דרלין 160 מ"ג לא ניתן לחצות. אפשר גם לשקול עם הרופא את האפשרות לעבור לתרופה אחרת מאותה המשפחה. בכל מקרה, זה לא טוב שהפסקת את השימוש באופן חד ורצוי לקבל, בהקדם, מרשם מרופא לדרלין במינון נמוך יותר שיאפשר את המשכיות הטיפול. תהיה בריא.

31/12/2011 | 13:18 | מאת: אלי

שלום,שני תודה על התשובה המהירה.אין להשיג כדור זה בינתיים,מכיוון שהכדור מתפרק לאט (24 שעות)האם אוכל לקחת 2 כדורים של 40 ?נניח אחד בבוקר ואחד בערב?או 4 כדורים של 20 ולחלקם בהתאמה?האם התוצאה זהה לסלואו 80?כפי שכתבתי הרופאה שלי לא לוקחת אחריות אלא לפנות לקרדיולוג שזה בסביבות חודש++ ,תודה אלי

מנהל פורום תרופות ורוקחות