תרופות לאוסטיאופורוזיס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/12/2011 | 22:42 | מאת: שירה

maxibone/alendronate האם אחת מהן גנרית ואחת מקורית? מהי התרופה הטובה ביותר לאוסטיאופורוזיס מלבד פוסלן (אותה לא רוצים לתת בקופ"ח)?

29/12/2011 | 23:34 | מאת: שני כרמי

שירה שלום. שתי התרופות- מקסיבון ואלנדרונאט, הן תחליפים גנריים לתרופת המקור -פוסלאן. כולן מכילות את אותו החומר הפעיל. לגבי הטיפול התרופתי המועדף- קשה לקבוע זאת ואני ממליצה להתייעץ עם רופא מומחה (אנדוקרינולוג) בנושא.

30/12/2011 | 12:23 | מאת: שירה

תרופת המקור תמיד בהכרח יעילה יותר? יש מה להתעקש על מנת לקבל דווקא את הפוסלן?

מנהל פורום תרופות ורוקחות