נטילת גלולות המתאימות להנקה+שלשולים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/12/2011 | 09:32 | מאת: אמא מניקה

בוקר טוב, אני נוטלת גלולות מסוג cerrazette. מאחר ואני משלשלת, סביר להניח שהגלולה טרם נספגה, רציתי לדעת אם עלי ליטול גלולה נוספת. העניין הוא שסביר להניח שאמשיך לשלשל במהלך היום (איזה וירוס נהדר חטפתי) - אז בכל פעם עלי לרוץ ליטול עוד גלולה, שמא היא לא נספגה עדיין...? מה עלי לעשות?

29/12/2011 | 13:08 | מאת: שני כרמי

שלום. אם טרם עברו 12 שעות מאז שהיית אמורה ליטול את הגלולה והפסקת לשלשל, טלי גלולה נוספת. אם את עדיין משלשלת, או שעברו יותר מ-12 שעות, חכי למחר וקחי בחשבון שאת לא מוגנת ע"י הגלולה ועלייך להשתמש באמצעי הגנה נוספים. פרטים מלאים בעלון לצרכן הנלווה לגלולות. תרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות