ד"ר שני כרמי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/12/2011 | 18:57 | מאת: קובי

שלום לך ד"ר שני כרמי! אני כרגע סטודנט לרוקחות בחו"ל שנה שלישית. נכנסתי לפורום הזה, דיפדפתי בשאלות והתשובות ונורא התרשמתי. אני לא יודע אם זה המקום המתאים פה , אבל לבקש\לשאול ממך כמה עצות. בתור בעלת ניסיון של למעלה מ10 שנים בתחום, האם תוכלי להגגיד לי על מה אני צריך לשים לי דגשים בלימודי הרוקחות?על איזה נושאים אני צריך יותר להתמקד? כי מכל החומר באונב' נהיה לי תוהו ובוהו. אני לא יודע אולי הכל יגיע עם הזמן, בפרקטיקה .. אם תוכלי לתת לי איזשהי עצה אני נורא אשמח. תודה מראש. חג שמח.

21/12/2011 | 20:29 | מאת: שני כרמי

קובי שלום. ההמלצה הכי טובה שאני יכולה לתרום לך, היא שתשתדל להצליח ככל יכולתך בלימודים, בכל המקצועות ובכל הנושאים. סביר להניח שבשלב זה של חייך המקצועיים, אינך יודע עדיין לאן מועדות פניך, בעולם הרוקחות. לכן, לא הייתי מציעה להתמקד בנושא אחד ולהזניח אחר. ציון ממוצע כללי גבוה ככל האפשר בכלל לימודיך, עשוי להיות המפתח הטוב ביותר עבורך ויאפשר לך לבחור בעתיד את הכיוונים בהם תבחר. עולם הרוקחות משנה פניו באופנים רבים ומשמעותיים וודאי ישתנה עוד עד שתסיים לימודיך ותתמקצע הלאה. הלימודים באוניברסיטה הם רק ההתחלה ומשם- כל עתידך לפניך. בינתיים- תהנה מהלימודים ובהצלחה. שני (בלי ד"ר...)

22/12/2011 | 18:46 | מאת: קובי

תודה רבה רבה לך.=]

מנהל פורום תרופות ורוקחות