כדור פלורינף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/12/2011 | 18:52 | מאת: אורינה

יש לי אורח ששכח להביא את הכדור פלוריף ןלא שתה אןתו במשך יומיים מה אפשר לעשות אני גרה באילת איך אפשר להשיג את הכדור הנ"ל או יש לו תחליף

17/12/2011 | 19:19 | מאת: שני כרמי

אורינה שלום. עד כמה שידוע לי, הכדור פלורינף לא משווק יותר בישראל. כמו-כן, ככל הידוע לי, אין לתרופה גם תחליף גנרי בארץ. עם זאת, זו תרופה שלא רצוי להפסיק את השימוש בה באופן פתאומי ולכן, הייתי ממליצה שתיגשו לרופא בהקדם ותבקשו ממנו שירשום חלופה טיפולית אחרת לאורח. רק בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות