תרופת הוולבוטרין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/12/2011 | 16:50 | מאת: chaya

שלום האם התרופה בשם וולנוטרין יכולה לעשות כאבי בטן לאחר לקיחת של חודשיים או שלושה?המינון של התרופה הוא xr 150 הכאב הוא לא כל הזמן מתחיל ברוב המקרים בבוקר ולא כל בוקר.לפעמים גם בערב בתודה מראש

17/12/2011 | 18:25 | מאת: שני כרמי

שלום. כאבי בטן הם תופעת לוואי אפשרית מוכרת של התרופה וולבוטרין (BUPROPION). במחקרים שנעשו במטופלים שקיבלו את התרופה, התופעה הופיעה בעד- 9% מהמטופלים. אם הכאב אינו חולף, מטריד, מחמיר, או מלווה בתופעות נוספות- נא לדווח לרופא המטפל.

מנהל פורום תרופות ורוקחות