הסבר לגבי תרופת ספריי שקיבלתי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/12/2011 | 21:45 | מאת: אושר

ערב טוב, אני סובלת מכאבי גב בצורה קשה. קיבלתי מאורתופד תרופה (תרסיס לאף) בשם miacalcic nasal לא הבנתי מהרופא למה משמש ספריי זה. תודה מראש.

15/12/2011 | 23:34 | מאת: שני כרמי

אושר שלום. התרופה מיאקלציק מכילה את ההורמון הסינטטי קלציטונין. פעולת הורמון זה בגוף תורמת לשיפור בניית העצם ועיכוב ספיגת העצם. תרופה זו מיועדת לטיפול במצבים שונים של הדלדלות העצם ובכאבים בעצמות. כפי הנראה, לפי דעת הרופא, הכאב שלך נובע מבעיה מבנית בעצם והתרופה אמורה להקל עליו.

מנהל פורום תרופות ורוקחות