שיניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/12/2011 | 21:12 | מאת: ניר

הייתי היום בבית מרקחת באזור והתעניינתי במברשת שיניים חשמלית. הציעו לי את המברשת של בראון אבל אמרו לי שכדאי להוריד קופן דרך האתר שנותן הנחה. חיפשתי את הקופון ולא מצאתי. האם ניתן לקבל עזרה באיתור הקופון?

14/12/2011 | 22:13 | מאת: שני כרמי

ניר שלום. לא ידוע לי על מה מדובר, אך אנסה לברר מחר בשעות העבודה.

15/12/2011 | 12:26 | מאת: שני כרמי

ניר שלום. בעלון של ניו-פארם שמחולק עם עיתוני סוף השבוע, תמצא קופון הנחה על מברשת שיניים חשמלית - אוראל בי ויטליטי. במסירת הקופון, תוכל לרכוש את המכשיר ב- 69.99 ש"ח.

מנהל פורום תרופות ורוקחות