שקךנ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/12/2011 | 20:28 | מאת: אמיר

האם הפסקה של אנטיביוטיקה לפני תום האנטיביוטיקה יכולה לגרום לחיידקים להיות עמידים זוהי הפעם השנייה בה אני מתחיל ציפרודקס ומיטרוזי'יל ומפסיק פעם אחת אחרי יומיים ופעם אחת אחרי 3 ימים מה הנזק שעלול להגרם לי

12/12/2011 | 20:56 | מאת: שני כרמי

אמיר שלום. באופן עקרוני, טיפול לא רציף ולא שלם באנטיביוטיקות, עלול לתרום להתפתחות זנים עמידים של חיידקים. במקרה הפרטי שלך, החשש הוא שהטיפול לא יהיה יעיל. כדי להגיע למלוא יעילות האטיביוטיקה במיגור הזיהום החיידקי שבגופך, עליך להתמיד בטיפול, לפי הוראות הרופא. לבריאות.

12/12/2011 | 22:00 | מאת: אמיר

האם אנטיביוטיקה כזו יכולה למגר זיהום חיידקי תוך 5 ימים בלבד אחות במחלקה פנימית אמרה לי כי המטופלים במחלקתה מקבלים רק 5 ימים האם זה הגיוני שסוג כזה של אנטיביוטיקה תספיק ל 5 ימים

12/12/2011 | 23:05 | מאת: שני כרמי

תלוי בסוג הזיהום, תלוי בחומרתו, תלוי ברגישות החיידקים לאנטיביוטיקה ובעיקר תלוי בניסיון של הרופא המטפל.

מנהל פורום תרופות ורוקחות