טלפסט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/12/2011 | 11:25 | מאת: ארי

נתקפתי בשיעול קשה לאחר התקררות, כמובן ניסיתי סירופ, את כל תרופות הסבתא למיניהן ולא עזר שום דבר. לאחר 3 שבועות של סבל וחוסר שינה, מישהי המליצה על תרופה בשם טלפסט שזה ממש מיבש את הליחה אני כל כך שמחתי שלקחתי מיד, אבל כבר באותו הלילה הרגשתי כאבים בכל הגוף יותר במרפקים בכתפיים, בין כף היד לזרוע אין לי מושג איך זה השפיע עליי אבל רציתי לדעת אם זה השפעה של התרופה.... אני מתכוונת כאבי עצמות.

10/12/2011 | 19:58 | מאת: שני כרמי

ארי שלום. 1. Telfast היא תרופת מרשם ואני מקווה שהשימוש בה נעשה לפי מרשם רופא. 2. התופעות המתוארות הן לא תופעות לוואי מוכרות של Telfast. קיימת תופעת לוואי נדירה של תסמינים דמויי שפעת ויתכן שזה תרם לתופעות שתיארת. 3. יתכן והכאבים הם תוצאה של השיעול הממושך. אני ממליצה להיבדק ע"י רופא. כמו-כן, רופא יוכל להמליץ לך על תרופה לטיפול בשיעול. לבריאות.

11/12/2011 | 18:45 | מאת: ארי

קודם כל אני מודה לך, ולא רק זה ההענות המהירה גרמה לי לשמחה במיוחד לגבי התרופה וחוץ מזה זה היה מרשם על ידי רופא שאני ביקשתי. בכל אופן תודה לך שני כרמי.

מנהל פורום תרופות ורוקחות