pen-rafa vk 500

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/12/2011 | 10:49 | מאת: ariella

שלום, כבר יום שלישי אני לוקחת pen-rafa vk 500 שתי טבליות פעמיים ביום עקב דלת גרון. מייד אחרי שאני לוקחת תרופה הראש נהיה כבד מאוד ומתפוצץ מכאבים יש גם לחץ על עיניים. האם ידועים תופעות לווי שכאלה כי בעלון לא רשום כלום על זה. יש לי לקחת תרופה עוד 7 ימים ואם זה ימשך ככה דלקת גרון תתקבל בברכה היקר לא לסבול מהתרופה הזאת. מה היית ממליצה?

08/12/2011 | 11:24 | מאת: שני כרמי

אריאלה שלום. התופעות שאת מתארת הן לא תופעות לוואי שכיחות לאנטיביוטיקה שאת נוטלת. אלו תופעות נדירות שמוכרות יותר במתן של פניצילין דרך הוריד או באנשים עם תפקוד כלייתי לקוי. אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא בהקדם. לא בטוח שהתופעות קשורות לתרופה, אך אם כן, יתכן שהן מצביעות על מצב רפואי הדורש התייחסות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות