יובסלאקס Yobsalax

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/12/2011 | 15:09 | מאת: אמנון

הטיפות הללו נמכרו עד לאחרונה בבתי המרקחת (ללא מירשם) וכעת לא ניתן להשיגן. אשמח לברר היכן ניתן עדיין לרכוש טיפות אלה, מתוצרת הארץ.

07/12/2011 | 18:34 | מאת: שני כרמי

אמנון שלום. טיפות יובסלקס נמשכו לפני מספר חודשים מהשוק מפני שבבדיקה שערך משרד הבריאות, נמצא שהן מכילות חומר כימי תרופתי שנוכחותו בתוספי מזון, אסורה. לא ניתן לרכוש אותן יותר.

09/10/2012 | 00:50 | מאת: שרון

נטלתי טיפות יובסלקס לפני שהפסיקן למכור אותן והם גרמו לי להתקפי צירים. איזה חומר כימי יש בהם בדיוק ואם זה המצב למה משרד הבריאות אישר אותן מלכתחילה ורשום באתר שלהם שזה מכיל חומרים טבעיים בלבד?!

מנהל פורום תרופות ורוקחות