יומובט קרם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/12/2011 | 20:00 | מאת: קובי

שלום רב לבן שלי יש אקזמה בלחיוהוא כל הזמן מגרד ופוצע את הלחי רופא עור המליץ למרוח יומובט קרם ,אשתי מתנגדת למרוח את הקרם הזה בגלל מרכיביו ולטענתה זה יחזור או יצא במקום אחר בנתיים הילד פוצע את עצמו אשמח לדעת אם יש בסיס לדבריה או איזה פתרון תודה מראש

06/12/2011 | 22:19 | מאת: שני כרמי

קובי שלום. בהנחה שלילד יש איזשהו סוג של אקזמה (דלקת אלרגית של העור), הטיפול בקרם יומובט עשוי בהחלט לעזור ע"י הרגעת הגרד והדלקת. בשימוש מקומי, נכון ומוגבל , התרופה נחשבת בטוחה ויעילה ואין סיבה לחשש מפניה. עשו לכם כלל, לעשות בקרם יומובט את השימוש המינימלי ההכרחי, עד שעורו של הילד ירגע. הקפידו על- 1. מריחה של כמות קטנה מהקרם, רק על האזור המודלק. 2. הרחיקו את המריחה מהעיניים. 3. מריחה פעם עד 4 פעמים ביום ולא יותר מ-7 ימים רצופים. שוב, רק כמה שצריך. 4. אם לא תהיה הטבה בתוך 7 ימים- נא להפסיק השימוש ולחזור לרופא. 5. ברגע שעורו של הילד ירגע, הקפידו על מריחה יומיומית של העור בקרם לחות, המותאם לילדים, ללא בישום ואלכוהול (תוכלו לרכוש בבתי המרקחת). שמירה על לחות העור יכולה למנוע חזרה של האקזמה, דבר החשוב במיוחד בימי החורף הקרים והיבשים. 6. הימנעו משימוש בסבונים מבושמים/מייבשים. העדיפו תכשירי ניקוי ללא סבון. 7. שימרו את ציפורני של הילד קצרות- כך שלא יפצע את עצמו ויחמיר את הגרד. 8. היו ערניים למצב עורו של הילד, כך שתוכלו לתפוס את ההתפרצויות של האקזמה כשהן בראשיתן ולפני שהמצב מחמיר. רק בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות