אטופן 400

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/09/2011 | 15:41 | מאת: מיטל

שלום, אין לי את העלון ברשותי אלא רק את הכדור והשאלה היא כמה פעמים ביום מותר לקחת אטופן 400?

20/09/2011 | 18:21 | מאת: שני כרמי

מיטל שלום. לא רשמת האם מדובר ב"אתופן 400" או ב"אתופן 400 XL". בכל מקרה, המינון נקבע ע"י הרופא המטפל, לפי סוג הדלקת, חומרתה ומצבך הרפואי הכללי. המינון היומי המקסימלי המותר הוא 1200 מ"ג. הטיפול יכול לנוע מכדור אחד ועד 3 ביום. אם את לא בטוחה מה הוא הטיפול שהומלץ ע"י הרופא, את מוזמנת לחזור ולפנות אליו, או לברר זאת בבית המרקחת בו רכשת את התרופה, לפי הרשום במרשם.

מנהל פורום תרופות ורוקחות