סופר חילבה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/09/2011 | 14:00 | מאת: עדי

שלום רב, רציתי לדעת אם אכן מומלץ למי שמניקה לקחת "סופר חילבה"? הבנתי שזה גורם להיווצרות של חלב אם באופן מהיר יותר מאשר ללא הכדורים... האם אכן כך הדבר? תודה מראש, עדי

20/09/2011 | 14:31 | מאת: שני כרמי

עדי שלום. לא הייתי משתמשת במונח "מומלץ". אם מניקה שמעוניינת בהגברת נפח החלב או בשיפור הזרימה יכולה לנסות את השימוש בתוסף חילבה. יתכן וזה יועיל לה. אין לכך תשובה חד-משמעית. יש להבין שמנגנון ההנקה הוא מנגנון של "היצע מול ביקוש". ברגע שההנקה מתבססת, הגוף מייצר חלב לפי דרישת היונק- בכמויות שהוא צורך. בכל מקרה, אם משתמשים בחילבה, יש לצרוך כמות רבה של מים.

מנהל פורום תרופות ורוקחות