חיפה חנה סנש 17

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/11/2011 | 22:15 | מאת: חיים.כ

שלום רב האם התרופה stator היא גנרית ל-crestor ? לא מכבר במשך חודשיים קיבלתי atorovastatin שגרם לי כאבי שריר האם יש סיכוי ש הstator יגיב אחרת? תודה

22/11/2011 | 23:17 | מאת: שני כרמי

חיים שלום. התרופה Stator היא גנרית לתרופה Crestor. שתיהן מכילות את אותו החומר הפעיל- Rosuvastatin. הסיכוי לפגיעה חמורה בשריר הוא גבוה יותר תחת הטיפול ב- Atorvastatin, לעומת סטטור (Rosuvastatin), אך שתיהן עשויות לגרום לכאבי שרירים. אם רופא המליץ לך לעבור לטיפול בסטטור, תצטרך לנסות ולראות מה תהיה תגובת הגוף. קשה לצפות זאת מראש.

מנהל פורום תרופות ורוקחות