אקמול פוקוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/11/2011 | 09:13 | מאת: עינב

האם מותר לקחת אקמול פוקוס בהנקה? כמו כן איזה כדורים להורדת חום עדיפים בהנקה..? תודה מראש :)

22/11/2011 | 12:34 | מאת: שני כרמי

עינב שלום. אסור להשתמש באקמול פוקוס בהנקה. עדיף להשתמש באקמול/דקסמול בלבד להורדת חום בזמן הנקה. תרגישי טוב.

19/02/2013 | 06:05 | מאת: שם בדוי

שלום, רציתי לדעת, לקחתי כבר שני אקמול פוקוס עקב מיגרנה ואני מניקה אך גם נותנת תחליף פעם אחת בלילה. האם כדאי לי לתת מטרנה לתינוק שלי ולחכות כמה שעות עד שאחזור להניק? ואם כן אז לשאוב את החלב הזה ולא לתת אותו לבני?

מנהל פורום תרופות ורוקחות