מישהו הסתכל באותיות הקטנות מה התרופה מכילה??

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/11/2011 | 16:14 | מאת: דוריה

תוסף תזונה שיגרתי (סידן +ויטמין די)שניתן לי מרופאת המשפחה מכיל,שימו לב:טיטניום דיאוקסיד (חומר שאינו מומלץ בלשון המעטה) וטריגליצרינים. (כן, אלה שמסמנים את הכולסטרול הרע המצטבר בגופינו).כשהערתי את תשומת ליבו של הרוקח הוא התפלא מאד ואמר שלא שם לב אבל זה באמת לא רצוי לשלב בתרופה הנלקחת יומיום במשך שנים. אז מה יותר חמור לדעתכם, לסבול מחוסר בויטמין וסידן שאפשר לתגבר את הימצאותם באכילה מבוקרת או לחטוף משהו חמור יותר מעודף של טריגליצרינים וחומר רע אחר שבחו"ל נמנעים מלהשתמש בו??? אשמח להחכים.

22/11/2011 | 08:45 | מאת: נתן

יש מספר גדול של יצרני ויטמינים,תחפשי יצרן שאינו מכניס חומרים מזיקים לתרופה או חפשי בבתי טבע סידן+ויטמיםD ממקור טבעי. אגב,ויטמין D מסיס רק בשמן ולכן חייבים להכניס שומן לחומר, חפשי ויטמין D על בסיס שמן יותר בריא.יש כאלה בשפע.

22/11/2011 | 09:40 | מאת: דוריה

כלומר לחפש תרופה נפרדת לסידן ואת הויטמין די לקחת בטיפות?? אם בכך יש סיכוי להימנע ממספר חומרים "רעים" הכלולים בכמוסה המדוברת? תודה על התגובות

מנהל פורום תרופות ורוקחות