האם זה נכון שהיוטירוקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/11/2011 | 21:38 | מאת: אנה

האם זה נכון שהיטירוקס נפסל על ידי ה-FDA האמריקני?

19/11/2011 | 23:34 | מאת: שני כרמי

אנה שלום. אני לא יודעת לומר לך האם התרופה EUTHYROX נפסלה ע"י ה- FDA, אך אני יכולה לומר לך שהיא לא מאושרת ע"י ה- FDA ולא משווקת בארה"ב. התרופה כן משווקת ברחבי אירופה, דרום אמריקה ואסיה.

20/11/2011 | 09:42 | מאת: אנה

משווק ברחבי העולם פרט לקנדה וארצות הברית והוא במפורש נפסל על ידי ה- FDA ולא פעם אחת אלא 3 פעמים ברציפות. למה לא לומדים מהמקרה הזה לגבי היוטירוקס? בפורומים ברשת יש הרבה כותבים מדנמרק והם מספרים זוועות על היוטירוקס ומיעצים שלא להתקרב לזה...

מנהל פורום תרופות ורוקחות