חברה בכללית,

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/11/2011 | 19:50 | מאת: מיה

זקוקה בדחיפות לסינטרואיד אחרי כישלון מוחץ עם היוטירוקס(שלשולים,כאבי ראש,בחילות והקאות) הרופא שלי בכלל לא שמע על התרופה הזו. חברה שלי ממכבי מקבלת אותה ואין לה תופעות לוואי. הסבל קשה לי.מה עלי לעשות בשביל לקבל סינטרואיד?

16/11/2011 | 20:33 | מאת: שני כרמי

מיה שלום. כחברת קופ"ח כללית, עליך לדרוש פתרון רפואי מקופת החולים שלך שהיא האחראית לספק לך תרופות. אם הרופא שלך לא יודע במה מדובר, נסי לפנות לרופא מומחה (אנדוקרינולוג). בהצלחה.

17/11/2011 | 21:19 | מאת: חברה של חברה בכללית

ניתן להשיג סינטרואיד במעבדה המרכזית של הסופר פארם בפתח תקווה. מלאי טופס 5 והחתימי את רופא המשפחה והזמיני בסניף הסופר פארם הקרוב לביתך, הם יספקו לך את התרופה תוך 48 שעות...

19/11/2011 | 11:54 | מאת: מיה

מהו טופס 5? רופא המשפחה מסרב למלא טופס 29 ג בלי טופס זה הסופרפארם לא מוכן לתת תרופות. לאחר הרבה דמעות ויסורים הרופא שלח אותי לאנדו' אבל התור רק בעוד חודש... ומה בינתיים?

מנהל פורום תרופות ורוקחות