מוקסיפן פורטה 250

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/07/2013 | 13:02 | מאת: דנית

שלום, הילד שלי, בן שנה וחודשיים, סובל מדלקת באוזניים. הרופאה רשמה מוקסיפן 250. לא ברור לי אם נותנים את התרופה כמו שהיא או שצריך למהול במים. אשמח לתשובה...

דנית שלום, תרחיף מוקסיפן, המגיע בצורת אבקה, דורש מיהול במים על-פי הנחיות היצרן. אם קיבלת את התכשיר בצורה נוזלית (תרחיף בצבע ורוד), כנראה שהרוקח כבר מהל לך את התכשיר לפני שניפק לך אותו. תכשיר מהול, כלומר תכשיר שמגיע בצורה נוזלית, לא צריך מיהול נוסף. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות