כאבים בצד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/11/2011 | 17:21 | מאת: יפעת

יש לי כאבים בצד בנטיה כלפי הגב האם התרופה ibufen 400 מתאימה לכאבים כאלה כנארה תפית שריר או משהו בדומה

16/11/2011 | 18:47 | מאת: שני כרמי

יפעת שלום. התרופה Ibufen 400 מתאימה לשיכוך כאב במבוגרים, בהנחה שאת בריאה בדר"כ ושאינך סובלת מאולקוס או דימומים במע' העיכול. עדיף ליטול אותה אחרי האוכל ולא על קיבה ריקה. אם אין הטבה בתוך מס' ימים, ממליצה לגשת לרופא להיבדק.

17/11/2011 | 06:26 | מאת: יפעת

שניבצדדי תודה רבה על התגובה רק שכחתי לשאול כמה שפעים ביום אפשר לקחת? ושוב תודה מראש

17/11/2011 | 10:53 | מאת: שני כרמי

יפעת שלום. את התרופה Ibufen 400 אפשר ליטול עד 3 פעמים ב-24 שעות (כלומר, בערך מידי 8 שעות). יש ליטול את התרופה עם כוס מים מלאה, עם או מיד אחרי הארוחה. אין להשתמש בתרופה מעל 10 ימים ברצף, מבלי להתייעץ ברופא. כמובן, רצוי תמיד להשתמש בכמות המינימלית האפשרית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות