מתי פגה השפעת תרופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/11/2011 | 12:33 | מאת: מיכל

אני לוקחת כ-10 ימים את הכדור אאוטירוקס. יש לי הרגשה שהכדור עושה לי כאבי ראש. (כמעט בכל אחד מאותם ימים היה לי כאב ראש שהצריך לקיחת כדור).כבר יומיים שחזרתי לאלטרוקסין ה"החדש" ועדין יש לי כאבי ראש. ברצוני לדעת האם הכאב ראש נובע מחוסר האיזון או שהוא תופעת לוואי של הכדור עצמו ותופעה שיכולה לעבור עם ההסתגלות. (כשלקחתי את האלטרוקסין בפורמולציה החדשה הרגשתי בעיקר עיפות בלתי רגילה ולאו דווקא כאבי ראש) כמה שעות/ימים לוקחת לתרופה לצאת כולה מהגוף?

16/11/2011 | 14:40 | מאת: שני כרמי

מיכל שלום. כאבי ראש הם תופעת לוואי מוכרת של אלטרוקסין/אאוטירוקס. קצב הפינוי של החומר מהגוף הוא די איטי ויכולים לעבור ימים רבים עד לפינוי מוחלט של התרופה מהגוף. סבלנות...

מנהל פורום תרופות ורוקחות