המלצותך

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/07/2013 | 16:10 | מאת: קמר

שלום לך.. אני סובלת. מחודשים אחורה מכאב בפתח של השתן נראה אדום מאוד וכאב -לפי בדיקת שתן המליץ הרופא להשתמש בזינט ולא עזר לי - השתמשתי באפלודקס וסידורל גם לא עזר - אני מבקשת אם יש תרופה או בדיקה עוזרת להמליץ לי - בנוסף השתמשתי במשחות בהמלצת רופת נשים - תודה רבה

קמר שלום, מכיוון שמדובר בבעיה שנמשכת כבר מספר חודשים, חשוב שתהיה אבחנה של הבעיה. לפי האבחנה יוכלו לקבוע את הטיפול המתאים עבורך. חשוב להקפיד לסיים את הטיפול שרשם לך הרופא, כדי שהטיפול יהיה יעיל. נסי לפנות לאורולוג (אם מדובר בבעיה של דרכי השתן). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות