הנרקיס 11

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/07/2013 | 22:45 | מאת: אירה

בזמנו רופא ילדים המליץ לי לתת אופטלגין טיפות לילד, האם וידלגין זה אותה קבוצה והאם המינון תואם

אירה שלום, טיפות v-dalgin מכילות את אותו החומר הפעיל כמו בטיפות אופטלגין. באופטלגין יש 500 מ"ג חומר פעיל ב- 25 טיפות (=1 מ"ל) וב- v-dalgin יש 500 מ"ג חומר פעיל ב- 20 טיפות (=1 מ"ל). אם את מודדת לפי טיפות, הריכוז של החומר הפעיל יהיה שונה. בעלון לצרכן יש טבלת מינונים לפי גיל ומשקל. לינק לעלון לצרכן : http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/v_dalgin_pt_1335788118206.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות