דורבן בכף הרגל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/11/2011 | 21:24 | מאת: שירי

שלום רב, לפני כחצי שנה ילדתי ומאז סובלת מדורבן, דלקת גידים וכו' בכף הרגל. עברתי פזיוטרפיה, נטלתי ברקאסין, אתופן וארקוקסיה. מרחתי משחות כגון: ICE ואפילו עשיתי זריקה במקום. שום דבר לא עזר. מה דעתך, האם יש לך פתרון אחר ? אשמח לקבל תשובתך. שירי.

15/11/2011 | 22:06 | מאת: שני כרמי

שירי שלום. צר לי על הסבל שאת חווה, אך חוששתני כי אין זה הפורום המתאים למענה לפנייתך. אני יכולה רק להציע לך להמשיך לנסות לקבל מענה רפואי או אצל רופא המומחה לכף הרגל ו/או אצל רופא המומחה לטיפול בכאב. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות