היכן ניתן להשיג סינטרואיד?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/11/2011 | 20:37 | מאת: ננה

התקשרתי כמעט לכל הפארמים באזור המרכז והשרון. מיואשת. אני בינתיים עם יוטירוקס וסובלת מתופעות לוואי קשות ביותר.

15/11/2011 | 21:36 | מאת: שני כרמי

ננה שלום. התרופות שהזכרת לא רשומות בישראל ולא מיובאות באופן סדיר. בררי בקופת החולים שלך. קופות החולים הונחו ע"י משרד הבריאות להשיג תחליפים לאלטרוקסין. בהצלחה והרבה בריאות.

17/11/2011 | 21:08 | מאת: רחלי

היום השגתי את הסינטרואיד במעבדה המרכזית של רשת הסופר פארם בפתח תקווה. גשי לסופר פארם הקרוב לביתך ובקשי שיזמינו לך את התרופה, תצטרכי למלא טופס 5 ולהחתים את רופא המשפחה. הם יספקו לך את התרופה תוך 48 שעות. אני נסעתי למעבדה וקיבלתי במקום. בריאות איתנה !

מנהל פורום תרופות ורוקחות