razin

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/11/2011 | 15:19 | מאת: דנה

שלום רב, הנני חצי שנה לאחר לידה עם עודף משקל. ניסיתי מס' דיאטות ללא הועיל. רופא המשפחה שלי המליץ לי על כמוסות razin. אשמח לדעת פרטים אודות התרופה הנ"ל בתודה מראש, דנה.

15/11/2011 | 17:42 | מאת: שני כרמי

דנה שלום. התרופה Razin היא תרופה להרזיה ממשפחת האמפטמינים, המדכאת תיאבון ופועלת דרך מע' העצבים המרכזית. היא מיועדת לטיפול בהשמנת יתר חמורה אשר לא מגיבה לטיפול דיאטתי מתאים. מיועדת רק לאנשים שה- BMI שלהם מעל 30. התרופה לא מתאימה לכל אחד ועליך לוודא עם רופא המשפחה שלך שמצב בריאותך מאפשר את השימוש בה. למשל, אסורה בהנקה. בשימוש ממושך, עשויה לגרום להתמכרות ונדרשת ירידה הדרגתית במינון. אם תרצי פרטים מסוימים נוספים, אנא פרטי. בכל מקרה, ממליצה על התייעצות מקיפה עם רופא בטרם שימוש בתרופה.

15/11/2011 | 21:17 | מאת: דנה

מה תופעות הלוואי של התרופה. מה קצב הירידה במשקל, האם מהיר ? כמה זמן מומלץ לקחת אותה ?

02/07/2013 | 11:02 | מאת: שאול

אז איפה יש?

08/02/2014 | 19:39 | מאת: מלאך

בבית מרקחת עם מרשם מהרופא

29/11/2012 | 16:48 | מאת: יולי

רציתי לדעת אם מישהו יודע מה הצבע של רזין

18/12/2012 | 20:19 | מאת: חייבת דייאטה

05/01/2013 | 11:24 | מאת: Me

הרופאה שלי שלחה אותי לעשות בדיקות כלליות לפני שתיתן לי מרשם לרזין וציינה מראש שגם אם היא תיתן לי מרשם זה יהיה רק לחודש. רציתי לדעת מה קצב ההתקדמות, האם שמרתם על תפריט מסויים? מה עלות התרופה וכמה ניתן לרדת בחודש בלבד.

11/04/2014 | 16:24 | מאת: רזין

אם יש לי חברה שמתחילה לקחת את הרזין אבל היא לא בעודף משקל היא פשוט צריכה לרדת כמה קילוגרמים אז היא מתחילה להשתמש בזה כי היא לא רוצה דיאטה והיא ממש אוהבת חטיפים היא גם לא מתכוונת להשתמש בזה יותר מדי . האם היא עדיין תרזה ?

מנהל פורום תרופות ורוקחות