restasis

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/11/2011 | 10:45 | מאת: דתיה ברכה

רצוני לקבל בעברית פרטים עליו מחירו והיכן אוכל להשיג- שייכת לקופת חולים לאומי

15/11/2011 | 12:06 | מאת: שני כרמי

שלום לך. Restasis הן טיפות עיניים המכילות את התרופה- Ciclosporin ומיועדות להגברת ייצור דמעות בחולים עם הפחתה בייצור הדמעות עקב מצב דלקתי ויובש. אני מצרפת לך קישור לעלון לצרכן כפי שמופיע באתר משרד הבריאות: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Restasis_Pt_1312698985027.pdf לגבי השתתפות לאומית- הקופה מסבסדת 50% ממחיר התרופה המלא (שהוא- 598 ש"ח) לבעלי לאומית זהב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות