תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/09/2011 | 00:08 | מאת: אביה

floragyn ovuli -האם השימוש לאורך זמן ותכיפותו הרבה מזיקה. כמו כן קרם קומאגיס. עקב בעיות של דלקות וחיידקים וגינליים תכופים.

18/09/2011 | 11:02 | מאת: שני כרמי

אביה שלום. נרות פלורג'ין נועדו להשיב לנרתיק את החומציות המתאימה ואת הפלורה הרצויה. בדר"כ השימוש הוא למספר ימים רצופים, כטיפול משלים לטיפול אנטיביוטי או אנטי-פטרייתי ואין בו צורך לשימוש קבוע. אם את נוטה לזיהומים חוזרים, את יכולה לשוב ולהשתמש בפלורג'ין מידי פעם, לפי הצורך, ללא חשש. קרם Comagis מכיל, בין היתר, גם רכיב סטרואידלי ומיועד לשימוש קצר טווח בלבד. אם אין הטבה תוך מספר ימים, עליך לחזור לרופא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות