אלגוריצין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/11/2011 | 16:27 | מאת: שוש

שלום , אני סובלת מכאבי גם מאוד חזקים , לא מאפשרים לי לזוז , אפשר לקחת אלגוריצין? הבעיה שהוא פג תוקף 04.2011 ת אני כרגע בחול ואין באפשרותי לגשת לבית מרקחת , אני יודעת שיש מקדם בטיחות לכל תרופא , למרות שזאת בעייתית לפי התקנון של fda

13/11/2011 | 17:33 | מאת: שני כרמי

שוש שלום. ראשית, איני מכירה תרופה בשם שרשמת. שנית, לא אוכל להמליץ לך על שימוש בתרופה שפג תוקפה. אנא, נסי להגיע לבית מרקחת במקום הימצאך או לשלוח מי מטעמך, לצורך רכישת תרופה מתאימה.

13/11/2011 | 19:21 | מאת: שוש

מצטערת , השם הנכון הוא אלגוליזין

מנהל פורום תרופות ורוקחות