שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/06/2013 | 20:23 | מאת: אלונה

שלום לך. אני סובלת כבר 5 ימים מכאבים בבן התחתונה כמו לפני מחזור אבל הוא אמור להתחיל רק בין תאריכים 23-29 ליוני. בדיקות הריון מראות שלילי. הייתי עצל רופא נשים ביום שישי ובאולטרסאונד לא ראו כלום. היום בבוקר קמתי עם בחילה ממש חזה ועם סחרחורת. כול היום הייתי רדומה. בערב הבחילה חזרה והקאתי. החום גוף 37.2. האם זה יכול להיות הריון?

אלונה שלום, הריון בדרך כלל לא מלווה בעליה בחום הגוף. וסימפטומים של חולשה ובחילה אינם ספציפיים רק להריון. אם את רוצה להיות בטוחה שלא מדובר בהריון, את צריכה בדיקת דם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות