ציפרודקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/11/2011 | 23:48 | מאת: מושיקו

אני חולה דיאליזה פרטוניאלית ( מהבטן) ונאמר לי על ידי הרופאה לקחת את התרופה הנ"ל מפני שיש מעט הפרשה מסביב לצינור. קראתי את כל האזהרות ואני מפחד לקחת את התרופה .איזה חומרים יש בתרופה? איזו אנטיביוטיקה זו.

13/11/2011 | 09:12 | מאת: שני כרמי

מושיקו שלום. קפליות ציפרודקס מכילות את האנטיביוטיקה- ציפרופלוקסצין, ממשפחת האנטיביוטיקות- פלואורוקווינולונים. זוהי אנטיביוטיקה רחבת טווח (יעילה כנגד זני חיידקים רבים) ונרשמת, בין היתר, גם לזיהומים מהסוג שאתה סובל ממנו. כיוון שאתה חולה כליות, יש לוודא שהמינון הותאם לתפקודי הכליות שלך. לבד מכך, מדובר באנטיביוטיקה יעילה ובטוחה בדר"כ. אם עדיין יש לך חששות, אנא דון בהן עם הרופאה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות