בית שאן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/11/2011 | 20:34 | מאת: מרום בטי

הרגשתי מאד רע וקשה כאילו שבית החזה הולך ונסגר וכאבים בלסטות שלי ניגשתי לרופא תורן בלילה זה קרה,והוא טען אחרי בדיקה שזה לא לב אלא הקיבה מתכווצת משפיע על הושט וזה מקרין ללסטות .נתן לי תרופה לנסו 30 מ"ג פעם ביום לפני אוכל בבוקר.אחרי יומיים כבר הרגשתי טישטוש,וכאבים עזים ברגליים כתפיים כאילו בעצמות.הפסקתי מה עלי לעשות

12/11/2011 | 22:30 | מאת: שני כרמי

בטי שלום. אם אכן מדובר בבעיה שמקורה בקיבה, תידרש ממך קצת סבלנות. השפעתה של התרופה שרשם לך הרופא היא לא מיידית. יתכן ויעברו מס' ימים ואף שבועות עד שהתרופה תגיע למלוא השפעתה. אנא, המשיכי בטיפול באופן קבוע. אם את בכל זאת, לא שקטה , אנא חזרי לבדיקת רופא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות