איזה סירופ טוב לכיוח? האם ראולין טוב ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/11/2011 | 19:02 | מאת: יעל

השתעלתי ממש חזק הרופאה שלי נתנה לי את :קולד של מכבי , לקחתי שני בקבוקים כמו שהיא רשמה לי והיום סימתי את השני . יש לי עוד ליחה , אני מרגישה , השיעולעם השתפרו , אבל הפכו טורדניים מלאי ליחה , חברה המליצה לי על ראולין , הכדורים המומסים.אני יכולה לקחת אותם ? כמה פעמים ביום ? תודה ומחכה לתשובה :יעל צ.הנייד שלי : 0547511452

12/11/2011 | 20:33 | מאת: שני כרמי

יעל שלום. בהנחה שאינך סובלת (או סבלת בעבר) מאולקוס, כיבים או דימומים במע' העיכול או אסטמה, את יכולה לנסות את השימוש בראולין. מדובר בתרופה המפחיתה את צמיגות הליחה ובכך מקלה על הוצאתה. המינון המקובל- 2-3 טבליות ביום, עם או אחרי הארוחה. עד 3-4 ימים. אם עדיין לא תהיה הטבה, אנא חזרי לרופאה לבדיקה.

06/01/2014 | 00:25 | מאת: ש

למה היא אסורה לסובלים מאסטמה אני בהתקף עם שיעול שנראה לי קרע לי שם משהן בפנים הכל כואב אחרי יומיים של שיעול מנשימה לנשימה ונתנו לי ראולין לכיוח האם זאת טעות? לא רק כמובן שקיבלתי אינהלציה וזריקת סטרואידים אני שואלת לגבי הכיוח אם זה לא רלוונטי לקחת בגלל האסטמה

מנהל פורום תרופות ורוקחות