בלגן - רסיטל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/11/2011 | 19:16 | מאת: אני

שלום לך, לצערי נקלעתי השבוע למצב בו לא לקחתי בצורה סדירה את כדור הרסיטל אותו אני נוהגת לקחת בשעות הבוקר. מאז הבוקר אני חשה בזרמי חשמל בראש, בסחרור ובכלל, בהרגשה רעה. האם התופעות אותן תארתי אכן הופיעו בעקבות "המשחק" ברסיטל? שבת טוב

12/11/2011 | 17:51 | מאת: שני כרמי

שלום לך. התופעות אותן את מתארת יכולות בהחלט להיות כתוצאה מהפסקה חדה או מנטילה לא סדירה של התרופה רסיטל (Citalopram). אנא, הקפידי מאוד על נטילה סדירה של הכדור. אם את ממשיכה לחוש ברע- אנא, פני לבדיקת רופא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות