פצעי בגרות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/11/2011 | 22:03 | מאת: סמדר

שלום רב, כבר די הרבה זמן שאני משתמשת במוצרים להסרת פצעונים אבל השינוי מאוד קטן, אני אשמח אם תוכלי לתת לי עצות על איך להיפטר מפצעונים. תודה רבה.

10/11/2011 | 23:40 | מאת: שני כרמי

סמדר שלום. לא רשמת את גילך והאם ניסית טיפולים תרופתיים. רצוי שתיבדקי אצל רופא עור מומחה, לצורך הערכת מצב וכדי שיוכל להמליץ לך על טיפול תרופתי המתאים למצבך. אם תרצי להוסיף לי פרטים נוספים על מצבך, אנסה לעזור עם המלצות על טיפולים שאינם דורשים מרשם רופא (גילך, סוג העור שלך, טיפולים שניסית, חומרת הפצעים וכד').

מנהל פורום תרופות ורוקחות