גלולות לגיל המעבר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/11/2011 | 16:39 | מאת: עליזה

אני נוטלת כבר 4 חודשים גלולות אקטיבל לגיל המעבר .בשבוע האחרון הופיעה גרד בלתי נסבל בידיים ברגליים בגב ובחזה. הרופא טוען שאין קשר לגלולות הללו. א. האם ידעו לכם על תופעות של גרד מגלולות אלו והאם כעבור 4 חודשים? ב. נשארו לי 5 ימים לסיום מחזור הגלולות .מה קורה אם מפסיקים לפני הסוף? תופעות של דימום....? תודה

10/11/2011 | 18:44 | מאת: שני כרמי

עליזה שלום. גרד הוא תופעת לווי לא שכיחה אך אפשרית של אקטיבל. בעת הפסקת נטילת התרופה, צפוי דימום.

מנהל פורום תרופות ורוקחות