אלרגיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/06/2013 | 23:44 | מאת: טל

בראשון בבוקר התעוררתי כאשר ידיי ורגליי עם תופעות של אלרגיה,כל האזור אדמומי מה ניתן לעשות בשביל להעלים את האלרגיה מגופי? אגב לא ידוע לי על שום דבר שאני אלרגית אליו, ולא השתמשתי במשהו חדש לגוף.

טל שלום, את יכולה להיעזר בתכשירים אנטיהיסטמיניים לשימוש חיצוני (כגון פניסטיל ג'ל) להקלה על הגרד או תכשירים לבליעה, שאינם דורשים מרשם רופא. בכל שימוש בתכשיר תרופתי יש לעיין בעלון לצרכן. אם זה לא חולף תוך יום-יומיים פני לרופא. אם את לא בטוחה שמדובר בתגובה אלרגית או אם זה מלווה בחולשה/חום, פני לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות