דחיית מחזור פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/06/2013 | 21:46 | מאת: עדי

שלום אני צריכה לטוס לחול בעוד 4 ימים ואמורה לקבל מחזור בעוד 3 או 4 ימים (לא בטוחה ביום המדוייק) הייתי היום אצל רופא נשים שנתן לי פרימולוט נור ואמר שלא בטוח שזה יעזור לי כי זה קרוב מדיי. רציתי לדעת מנסיונכם מה הסיכוי שזה יעזור לי 3-4 ימים לפניי לקיתי היום 2 כדורים ביחד בערב בבקשה אני ממש זקוקה לתשובה אני בלחץ מטורף

עדי שלום, אין לי תשובה שונה מהרופא. יש סיכוי גבוה שהתחלת את הכדורים מאוחר מדי. אין טעם לקחת מינון גבוה יותר ממה שנרשם לך, את רק חשופה יותר לתופעות לוואי. ליאת

23/02/2014 | 21:37 | מאת: אנג'לה

עם זה כבר מאוחר לקחת תרופה 3 ימים לפני תחילת המחזור אז המחזור פשוט יגיע במועד שהיה צריך להיות או יהיה בכל זאת עיכוב?

מנהל פורום תרופות ורוקחות