טבעת נוברינג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/06/2013 | 10:34 | מאת: ירדן

אני נוהגת לקחת את הטבעת מידי חודש אבל תמיד או שוכחת לשים בזמן או שנאבד לי המרשם כמו היום.. האם אני חייבת ללכת לרופא נשים על מנת להשיג את המרשם או שרופא משפחה מספיק? האם אפשר לקחת את הטבעת באיחור של 4 ימים ? תודה

ירדן שלום, גם רופא משפחה יכול לתת לך מרשם לנוברינג. איחור בשימוש בטבעת חדשה מפחית מיעילות התכשיר ולכן בשבוע הראשון אחרי ששמת את הטבעת באיחור את צריכה להשתמש באמצעי מניעה נוסף. קחי בחשבון שמעכשיו יום סיום השימוש בטבעת ויום החדרת טבעת חדשה משתנים. כמו-כן, היום בו את מקבלת ווסת גם משתנה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות