דיאטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/05/2013 | 10:55 | מאת: נטלי

היי אני מתחנת בקרוב מאוד בעוד חודשיים ואני רוצה לעשות דיאטה רציתי לקבל יעוץ על כדורים טובים שיש לכם לדיאטה אני בערך רוצה להוריד 10 קילו לחתונה זה מאוד חשוב תודה! אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשריייי!!

נטלי שלום, ישנו מגוון גדול של תכשירי דיאטה בשוק, ואת צריכה לבחור את זו שהכי מתאימה לך מתוך המגוון. כמובן, שתזונה נכונה בשילוב של פעילות גופנית זו הדרך להגיע לשם. אני חושבת שיעד של 10 ק"ג בחודשיים הוא לא כ"כ ריאלי. גם את תצליחי להגיע ליעד זה בדיאטת "כסאח", יש סיכוי שתעלי את הכל בחזרה וייתכנו תופעות לוואי של חסרים תזונתיים. כדי שתתייעצי עם תזונאי/ת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות