דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/05/2013 | 12:33 | מאת: ירדן

שלום שמי ירדן ואני חיילת לפני בערך עשרים יום לאחר כאבים במתן השתן וטיפול מאחור של הרופא ביחידה גילו שיש לי חיידק ונתנו לי אנטיביוטיקה roxo לקחתי אותה עשרה ימים וזה נעלם אמרו לי לבוא אחרי 30 יום לתרבית כדי לראות אם זה נעלם . סיימתי לקחת כדור אחרון ב9.5 בשבוע החולף ברגע שהתאפקתי זה חזר ונעלם אם אני שותה בקבוק של מי עדן האם זה אפשרי לקחת שוב ?

ירדן שלום, אל תקחי אנטיביוטיקה על דעת עצמך. את צריכה לראות רופא ולוודא שאכן מדובר בזיהום חוזר, וייתכן שהרופא יחליט על אנטיביוטיקה אחרת. עד שתראי רופא את יכולה להקל על הסימפטומים ע"י אבקת אוריקל או מוצרים טבעיים המבוססים על D-מאנוז. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות