רסקיו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/05/2013 | 10:50 | מאת: חלי

שלום ליאת יש לי מבחן שבוע הבא ורציתי לקחת רסקיו כי אני נלחצת נורא..מהו המינון הנכון?אני בת 20 שוקלת 47 ..לטפטף את הטיפות מתחת ללשוו או לתוך כוס עם מים?כמה טיפות לטפטף?חשוב שהמינון יהיה מדויק כי אני לא רוצה להיות עייפה ומעופפת אני רק רוצה להירגע קצת..תודה

חלי שלום, קחי לפי הוראות היצרן ולא יהיו לך תופעות לוואי. את יכולה לקחת את הטיפות ישירות לפה או למהול במים לפי נוחיותך. אם את רוצה לדעת אם יש לתכשיר השפעה לא טובה עלייך, השתמשי בו מספר ימים לפני המבחן, לניסיון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות