פציעה בפה אצל ילדים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/05/2013 | 08:17 | מאת: ב

היי שאלה בשביל חברה הבן שלה נחתך בפה בעקבות שיפוד ששיחק ונחתך האם התרופה פרונסטין לאלחוש מקומי יכול להתאים לילד בן שנה ו7 והאם צריך מרשם? או שיש משהו אחר

שלום, פרונסטין ניתן לשימוש בילדים מגיל 4 חודשים ומעלה, אך מתחת לגיל שנתיים רק באישור והשגחה של רופא. כלומר, התכשיר אינו דורש מרשם כשמדובר בטיפול במבוגרים או ילדים מגיל שנתיים ומעלה. ניתן להיעזר במאלחשים שמיועדים לשימוש בתינוקות (למשל לבקיעת שיניים). אם מדובר בפציעה עמוקה, כדאי לראות רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות