אוריקל - האם מותר בהנקה?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/11/2011 | 15:32 | מאת: רוני

אני אמא לתינוק בן 8 חודשים, ומניקה. האם מותר לי ליטול אוריקללהקלה על דלקת בדרכי השתן(אבקה לערבוב עם מיים)? ואם כן האם יש הגבלה מיוחדת של הכמות לנשים מניקות? תודה מראש, רוני

09/11/2011 | 18:14 | מאת: שני כרמי

רוני שלום. לא דווח על בעיות שנגרמו לתינוקות יונקים באימהות שנטלו אוריקל. לא מצאתי מגבלות מיוחדות לנשים מניקות. הקפידי על שתייה מרובה (לפחות 3 ליטר מים בכל יום טיפול). הימנעי מהוספת מלח למזון ואכילת מזון מלוח מאוד במהלך ימי הטיפול. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות