הופעת קרחות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/05/2013 | 23:34 | מאת: שלי

שלום ליאת בחודשיים האחרונים הופיעו אצלי לאט לאט קרחות בצידי הראש,כאשר שאני אוספת את השיער רואים את זה וזה מאוד לא מחמיא..זה מתגבר ומחמיר מיום ליום..איזה טיפול תוכלי להמליץ לי?איך הוא ישפיע פיזית על גופי?לאחר כמה זמן אני יראה שינוי?האם חייב מרשם מרופא לטיפולים שתמליצי לי?מה העליות ומה הן תופעות לוואי?אני לא רוצה שיקרה מצב שאולי זה עוד יותר יחמיר בעקבות הטיפול..אני יודעת שחפרתי אבל זה נורא חשוב לי..בבקשה תעני לי על כל השאלות..תודה

שלי שלום, אני נאלצת להפנות אותך לרופא עור. הטיפול בקרחות נקודתיות נעשה לרוב בתכשירים הדורשים מרשם רופא. כשיירשם לך תכשיר כזה, אוכל לתת לך מידע על תופעות הלוואי. העלויות הן בדר"כ סבירות בגלל השתתפות של קופת חולים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות