שלום ליאת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/05/2013 | 23:30 | מאת: אנונימית

שלום ליאת,אני נלחצת מאוד לפני הטסט,היו לי כבר שתיים שאותם לא עברתי בגלח טעיות של לחץ,אני שוכחת את החוקים ועושה טעיות טפשיות שבשיעור עצמו בחיים לא הייתי עושה..בקרוב יהיה לי טסט נוסף ורציתי שתמליצי לי על משהו שירכז וירגיע אותי,אני מפחדת לקחת משהו מרגיע כדי שזה לא יעשה אותי מעופפת מידי..יש משהו שאת מכירה שיוכל פשוט לתת לי תחושה יותר נוחה לא לחוצה ויותר מרוכזת?רק שזה לא יעשה אותי מעופפת..תודה

שלום, את יכולה לנסות להשתמש בתכשירי הרגעה הומאופתיים או בפרחי באך (רסקיו). לתכשירים אלה, שפועלים על הגוף ברמה אנרגטית, לא אמורות להיות תופעות לוואי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות