גלולות מינס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/05/2013 | 19:17 | מאת: מאמי

היי,רציתי לשאול שאלה שמאוד מטרידה אותי..אני לוקחת כבר שנה גלולות מינס ולפני כמה ימים התחלתי חפיסה חדשה..בלי כוונה לקחתי את גלולה מספר 15 ויום אחרי זה. לקחתי 16 ויום אחרי 17ורק היום שמתי לב שהחפיסה הפוכה..זה בעייתי?או שכל הגלולות בעלות אותן השפעה חוץ מהארבע הלבנות האחרונות?וגם שמתי לב שעל כל גלולה חרוט מספר..

26/05/2013 | 19:41 | מאת: מאמי

חשוב לציין שלא שחכתי שום גלולה ..פשוט התחלתי אותם מסדר הפוך..

שלום, כל הגלולות הן בעלות אותו הרכב הורמונלי, למעט הגלולות הלבנות שאינן מכילות חומר פעיל כלל. לא אמורה להיות בעיה ביעילות הטיפול, אם אכן לא שכחת אף גלולה. תוכלי להמשיך בגלולות כרגיל (קחי את 4 הלבנות רק אחרי שתסיימי את כל הגלולות הצהבהבות). תצטרכי לשים לב שלא לפספס גלולה בגלל שהסדר השתנה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות